jídelní lístek

předkrmy a chips | polévky a saláty | steaky hovězí | steaky kuřecí, vepřové | přílohy | fajitas, parilla zapata, ryby | La cocina mexicana | omáčky, doplňky | dezerty |

  PŘÍLOHY:
200 g Hranolky ke steakům 34 Kč
200 g Americké branbory 29 Kč
200 g Jasmínová rýže 26 Kč
150 g Salát přílohový s dresinkem 35 Kč
250 g Teplá zeleninová směs alergeny číslo: (7) 40 Kč
200 g Restované zelené fazolky na slanině alergeny číslo: (7) 40 Kč
200 g Brokolice s máslem alergeny číslo: (7) 35 Kč
1 kus Zapečená chedarrová brambora alergeny číslo: (7) 30 Kč
1 kus Brambor se zakysanou smetanou alergeny číslo: (7) 25 Kč
1 kus Bageta bylinková alergeny číslo: (1, 7) 25 Kč
1 kus Bageta česneková alergeny číslo: (1, 7) 25 Kč
1 kus Velký kukuřičný klas 29 Kč
1 kus Malý kukuřičný klas 25 Kč
10 g Kečup 12 Kč
10 g Tatarská omáčka alergeny číslo: (3) 12 Kč
50 g Pečivo alergeny číslo: (1) 6 Kč
200 g Baby karotka s máslem alergeny číslo: (7) 35 Kč
  Tortila 6” alergeny číslo: (1) 10 Kč
  Topinka” alergeny číslo: (1) 7 Kč
210 g Hranolky s tatarskou omáčkou nebo kečupem
alergeny číslo: (3)
35 Kč
Alergeny směrnice EU (+)

Zajištění informovanosti našich zákazníků o alergenech obsažených v našich potravinách (dle směrnic EU č.1169/2011 čl. 21 a směrnice 2000/13)

  1. 1) Seznam alergenů, o kterých zákazník musí být informován, je umístněn na viditelném místě. Seznam alergenů musí být vždy předložen zákazníkovi na jeho vyžádání.
  2. 2) Jednotlivé skupiny sledovaných alergenů jsou očíslovány, a to od 1 do 14.
  3. 3) Na jídelník lístku, který je k dispozici u obsluhy a vstupu do provozovny, jsou čísly uvedeny za názvy jednotlivých pokrmů skupiny alergenů v pokrmu obsažené, a to dle zveřejněného seznamu.
  4. 4) Informovanost zákazníka o obsažených alergenech našich pokrmech je zajištěna následujícími třemi způsoby:
    • zákazník získá informaci o alergenech obsažených v našich pokrmech z jídelního lístku a seznamu alergenů umístněného u vstupu do naší provozovny
    • zákazník získá informaci o alergenech obsažených v našich pokrmech z jídelního lístku a seznamu alergenů na vyžádání poskytnutého obsluhou
    • zákazník získá informaci o alergenech obsažených v našich pokrmech dle jídelního lístku a seznamu alergenů od naší obsluhy
    • zákazník získá informaci o alergenech obsažených v našich pokrmech z jídelního lístku a seznamu alergenů na našich internetových stránkách, a to od 20.12.2014
  5. 5) Všechny způsoby informovanosti zákazníka musí být k dispozici zákazníkovi souběžně a zákazník si sám zvolí způsob, kterým chce být informován.
 
Seznam alergenů (+)

seznam alergenů

 

RedRat NOVINKA

Nové stylové prostírání pro každého (A3 si můžete stáhnout zde» (230 kB) nebo navštivte naši restauraci, kde je prostírání k dispozici.

 

RED RAT Steak Republic

kromě mexických specialit a steaků z pravého argentinského a uruquajského masa také nabízí denní menu.
Šumperk – Ulice 8. května 911/18
(u zdravotnických potřeb) TYLOVÁ TEXMEX RESTAURACE

Rezervujte si MÍSTA

Originální soukromé i podnikové večírky, narozeniny, svatby v příjemném prostředí první mexické restauraci v Šumperku.Informace a rezervace na mobilu: 774 446 842, e-mail:
redrat@redrat.cz