jídelní lístek

předkrmy a chips | polévky a saláty | steaky hovězí | steaky kuřecí, vepřové | přílohy | fajitas, parilla zapata, ryby | La cocina mexicana | omáčky, doplňky | dezerty |

hovězí steak

Steaky s mladých argentínských
a uruquajských býčků.
Způsob přípravy:

  • Rare – krvavý
  • Medium – středně propečený
  • Well Done - propečený

Steaky z mladých steakových býčků (země původu Argentina, Uruquai, USA, Australie, Jižní Afrika atd.) Způsob přípravy – doba přípravy:
Rare – krvavý Podle propečení 25 až 45
Medium – středně propečený minut
Well Done - propečený

  STEAKY – HOVĚZÍ
200 g Top Blade
(nešťavnatější hovězí z mladých býčků, s výraznou chutí hovězího masa
a malým vazem uprostřed, který dodává masu jedinečnou šťavnatost,
ale pro Čecha přidává i vícenetradiční lehké tuhosti)
159 Kč
400 g Top Blade 299 Kč
200 g Rumpsteak
(nejvyhledávanější steak, výběr z nejlepších částí zadního masa, libový,ne tak jemný jako ze svíčkové, ale s vyšší šťasvnatostí a z výraznější chutí hovězího masa)
219 Kč
400 g Rumpsteak 399 Kč
200 g New York Strip
(steak z nízkého roštěnce-Striploin mladých býčků bez tukového krytí, šťavnatý, jemný s výraznou chutí)
259 Kč
400 g New York Strip 499 Kč
200 g Fillet
(steak ze svíčkové, nejjemnějšího masa)
319 Kč
400 g RIB EYE
(jeden z nejoblíbenějších steaků současnosti z vysokého roštěnce nazývaný také ENTRECOTE, díky jemnému tukovému mramorování je šťavnatý, ale díky tomu, že sval není namáhaný je výtečně jemný)
529 Kč
  Výběr úpravy steaku:
Steak s bylinkovým máslem (7)
(s grilovaným kukuřičným klasem a bramborou se zakysanou smetanou)
69 Kč
Pfeffer Steak (1,3,7)
(pepřovou-smetanový přeliv s česnekovou bagetou a salátem)
69 Kč
Steak Chilli Willy (7)
(pikantní chilli omáčkou, hranolky, salát)
94 Kč
Steak Andalusia (1,7)
(demiglase přeliv, americké brambory, cibulová sláma a grilovaný kukuřičný klas)
99 Kč
Steak s hlívou ústřičnou a bylinkovým máslem (7)
(se zapečeným chedarrovým bramborem a grilovaným kukuřičným klasem)
94 Kč
Steak RED RAT (7,10)
(se zelenými fazolkami a smetanovým přelivem, zapečeným chedarrovým bramborem a kukuřičným klasem)
99 Kč
200 g FLAT IRON STEAK
výjimečné maso, které šetří kapsu. Ochutnejte mezi prvními v České republice světový hit současnosti. Krásně šťavnatý provoněný hovězinkou. Toto stařené maso z mladých býčků z Namibie ze speciálně upravené loupané plece je mnohými gurmety označován jako jeden z nejlepších steaků světa. Výrazné mramorování zajišťuje vysokou šťavnatost steaku. Pro zvýšení křehkosti steaku se podává krájený na plátky kolmo na svalová vlákna. Pro zkušeného steakaře pohádka.
166 Kč
300 g FLAT IRON STEAK
239 Kč
200 g Rumpsteak
(nejvyhledávanější steak, výběr z nejlepších částí zadního masa, libový,ne tak jemný jako ze svíčkové, ale s vyšší šťasvnatostí a z výraznější chutí hovězího masa)
229 Kč
400 g Rumpsteakalergeny číslo: (7)
(demiglase přeliv, americké brambory, cibulová sláma a grilovaný kukuřičný klas)
414 Kč
300 g New York Strip
(steak z nízkého roštěnce-Striploin mladých býčků podávaný s tukovým krytím, který dodává steaku jedinečnou šťavnatost a jemnost s výraznou chutí)
389 Kč
300 g RIB EYE
(jeden z nejoblíbenějších steaků současnosti z vysokého roštěnce nazývaný také ENTRECOTE, díky jemnému tukovému mramorování je šťavnatý, ale díky tomu, že sval není namáhaný je výtečně jemný)
409 Kč
200 g Fillet
(steak ze svíčkové - nejjemnějšího masa, který potěší každého a neurazí nikoho)
349 Kč
400 g Fillet
(Nejjemnější maso s vůní másla a hovězinky rozplývající se v ústech )
629 Kč
200 g Telecí svíčková
(steak ze svíčkové - nejjemnějšího masa, který potěší každého a neurazí nikoho)
309 Kč
Alergeny směrnice EU (+)

Zajištění informovanosti našich zákazníků o alergenech obsažených v našich potravinách (dle směrnic EU č.1169/2011 čl. 21 a směrnice 2000/13)

  1. 1) Seznam alergenů, o kterých zákazník musí být informován, je umístněn na viditelném místě. Seznam alergenů musí být vždy předložen zákazníkovi na jeho vyžádání.
  2. 2) Jednotlivé skupiny sledovaných alergenů jsou očíslovány, a to od 1 do 14.
  3. 3) Na jídelník lístku, který je k dispozici u obsluhy a vstupu do provozovny, jsou čísly uvedeny za názvy jednotlivých pokrmů skupiny alergenů v pokrmu obsažené, a to dle zveřejněného seznamu.
  4. 4) Informovanost zákazníka o obsažených alergenech našich pokrmech je zajištěna následujícími třemi způsoby:
    • zákazník získá informaci o alergenech obsažených v našich pokrmech z jídelního lístku a seznamu alergenů umístněného u vstupu do naší provozovny
    • zákazník získá informaci o alergenech obsažených v našich pokrmech z jídelního lístku a seznamu alergenů na vyžádání poskytnutého obsluhou
    • zákazník získá informaci o alergenech obsažených v našich pokrmech dle jídelního lístku a seznamu alergenů od naší obsluhy
    • zákazník získá informaci o alergenech obsažených v našich pokrmech z jídelního lístku a seznamu alergenů na našich internetových stránkách, a to od 20.12.2014
  5. 5) Všechny způsoby informovanosti zákazníka musí být k dispozici zákazníkovi souběžně a zákazník si sám zvolí způsob, kterým chce být informován.
 
Seznam alergenů (+)

seznam alergenů

 

RedRat NOVINKA

Nové stylové prostírání pro každého (A3 si můžete stáhnout zde» (230 kB) nebo navštivte naši restauraci, kde je prostírání k dispozici.

 

RED RAT Steak Republic

kromě mexických specialit a steaků z pravého argentinského a uruquajského masa také nabízí denní menu.
Šumperk – Ulice 8. května 911/18
(u zdravotnických potřeb) TYLOVÁ TEXMEX RESTAURACE

Rezervujte si MÍSTA

Originální soukromé i podnikové večírky, narozeniny, svatby v příjemném prostředí první mexické restauraci v Šumperku.Informace a rezervace na mobilu: 774 446 842, e-mail:
redrat@redrat.cz