jídelní lístek

předkrmy a chips | polévky a saláty | steaky hovězí | steaky kuřecí, vepřové | přílohy | fajitas, parilla zapata, ryby | La cocina mexicana | omáčky, doplňky | dezerty |

hovězí steak

Steaky s mladých argentínských
a uruquajských býčků.
Způsob přípravy:

  • Rare – krvavý
  • Medium – středně propečený
  • Well Done - propečený

Steaky z mladých steakových býčků (země původu Argentina, Uruquai, USA, Australie, Jižní Afrika atd.) Způsob přípravy – doba přípravy:
Rare – krvavý Podle propečení 25 až 45
Medium – středně propečený minut
Well Done - propečený

  STEAKY – HOVĚZÍ
200 g Top Blade
(nešťavnatější hovězí z mladých býčků, s výraznou chutí hovězího masa
a malým vazem uprostřed, který dodává masu jedinečnou šťavnatost,
ale pro Čecha přidává i vícenetradiční lehké tuhosti)
159 Kč
400 g Top Blade 299 Kč
200 g Rumpsteak
(výběr z nejlepších částí zadního masa, libového,lehce drsnějšího,
s výraznou chutí hovězího masa)
219 Kč
400 g Rumpsteak 399 Kč
200 g New York Strip
(steak z nízkého roštěnce-Striploin mladých býčků bez tukového krytí, šťavnatý, jemný s výraznou chutí)
259 Kč
400 g New York Strip 499 Kč
200 g Fillet
(steak ze svíčkové, nejjemnějšího masa)
319 Kč
400 g Fillet
(steak ze svíčkové, nejjemnějšího masa)
599 Kč
  Výběr úpravy steaku:
  Steak s bylinkovým máslem alergeny číslo: (4, 7)
(s grilovaným kukuřičným klasem a bramborou
se zakysanou smetanou)
45 Kč
  Pfeffer Steak alergeny číslo: (1, 7)
(pepřovou-smetanový přeliv s česnekovou bagetou
a salátkem)
50 Kč
  Steak Chilli Willy
(pikantní smetanovo-chilli omáckou, hranolky,
salát)
50 Kč
  Steak Andalusia alergeny číslo: (1)
(demiglase přeliv, americké brambory, cibulová
sláma a grilovaný kukuřičný klas)
50 Kč
  Steak s hlívou ústřičnou a bylinkovým máslem
alergeny číslo: (7)
(se zapečeným chedarrovým bramborem a grilovaným
kukuřičným klasem)
50 Kč
  Steak RED RAT alergeny číslo: (7, 10)
(se zelenými fazolkami a smetanovým přelivem,
zapečeným chedarrovým bramborem
a kukuřičným klasem)
55 Kč
  Burger:
  RED RAT Cheese Burger alergeny číslo: (1, 7)
(jemně nasekané hovězí maso v rozpečené žemli
se salátem, grilovaným rajčetem, chedarrem, dresinkem
a hranolkami)
149 Kč
Alergeny směrnice EU (+)

Zajištění informovanosti našich zákazníků o alergenech obsažených v našich potravinách (dle směrnic EU č.1169/2011 čl. 21 a směrnice 2000/13)

  1. 1) Seznam alergenů, o kterých zákazník musí být informován, je umístněn na viditelném místě. Seznam alergenů musí být vždy předložen zákazníkovi na jeho vyžádání.
  2. 2) Jednotlivé skupiny sledovaných alergenů jsou očíslovány, a to od 1 do 14.
  3. 3) Na jídelník lístku, který je k dispozici u obsluhy a vstupu do provozovny, jsou čísly uvedeny za názvy jednotlivých pokrmů skupiny alergenů v pokrmu obsažené, a to dle zveřejněného seznamu.
  4. 4) Informovanost zákazníka o obsažených alergenech našich pokrmech je zajištěna následujícími třemi způsoby:
    • zákazník získá informaci o alergenech obsažených v našich pokrmech z jídelního lístku a seznamu alergenů umístněného u vstupu do naší provozovny
    • zákazník získá informaci o alergenech obsažených v našich pokrmech z jídelního lístku a seznamu alergenů na vyžádání poskytnutého obsluhou
    • zákazník získá informaci o alergenech obsažených v našich pokrmech dle jídelního lístku a seznamu alergenů od naší obsluhy
    • zákazník získá informaci o alergenech obsažených v našich pokrmech z jídelního lístku a seznamu alergenů na našich internetových stránkách, a to od 20.12.2014
  5. 5) Všechny způsoby informovanosti zákazníka musí být k dispozici zákazníkovi souběžně a zákazník si sám zvolí způsob, kterým chce být informován.
 
Seznam alergenů (+)

seznam alergenů

 

RedRat NOVINKA

Nové stylové prostírání pro každého (A3 si můžete stáhnout zde» (230 kB) nebo navštivte naši restauraci, kde je prostírání k dispozici.

 

RED RAT Steak Republic

kromě mexických specialit a steaků z pravého argentinského a uruquajského masa také nabízí denní menu.
Šumperk – Ulice 8. května 911/18
(u zdravotnických potřeb) TYLOVÁ TEXMEX RESTAURACE

Rezervujte si MÍSTA

Originální soukromé i podnikové večírky, narozeniny, svatby v příjemném prostředí první mexické restauraci v Šumperku.Informace a rezervace na mobilu: 774 446 842, e-mail:
redrat@redrat.cz