jídelní lístek

předkrmy | polévky a saláty | steaky hovězí | steaky kuřecí, vepřové | přílohy | fajitas, parilla zapata, ryby | La cocina mexicana | omáčky, doplňky | dezerty |

  SOPAS-POLÉVKY:
33 l Silný hovězí vývar s játrovými knedlíčky
a nudlemi
36 Kč
33 l Zapečená cibulačka se sýrovým toastem 39 Kč
33 l Česnekačka alergeny číslo: (1, 3)
(se sýrem, šunkou, vejcem a opečeným chlebem)
39 Kč
33 l Crema de Mexiko alergeny číslo: (1, 7)
(tradiční mexická polévka s kukuřicí, fazolemi,
paprikou a anglickou slaninou)
46 Kč
33 l Polévka dle denní nabídky
28 Kč
  NĚCO PRO MALÉ KOVBOJE:
100g Indiánský kuřecí steak s bylinkovým přelivem, jasmínová rýže alergeny číslo: (7) 85 Kč
350 g Tacos Banditos alergeny číslo: (7)
(kukuřičné torily plněné kuřecím masem a zeleninou, zapečené se sýrem)
102 Kč
  ENSALADA-SALÁTY:
350 g Ensalada Pegueňa de Chile alergeny číslo: (7)
(variace listových salátů s rajčaty, paprikou,
kukuřicí a chilli papričkami plněnými
sýrovým krémem)
75 Kč
350 g Ensalada Hazienda alergeny číslo: (3, 7)
(variace listových salátů se šunkou, sýrem, vejci,
rajčaty, paprikou a kukuřicí)
75 Kč
350 g Ensalada San Angel alergeny číslo: (7)
(variace listovýh salátů s kuřecím masem,
rajčaty, paprikou, kukuřicí a sýrem)
97 Kč
350 g Ensalada Mexikana alergeny číslo: (7)
(variace listových salátů s rajčaty a paprikou
a marinovanými kuřecími křídélky, BBQ)
129 Kč
400 g Ensalada Veracruz alergeny číslo: (4)
(variace listových salátů s lososem, rajčaty,
paprikou a kukuřicí)
189 Kč
  VEGETABLE MEALS – VEGETARIÁNSKÁ STRAVA:
350 g Ensalada Peqeňa da Chile 69 Kč
370 g Tasos con Aroyo 135 Kč
420 g Burito Sola Vegetariana 135 Kč
420 g Enchilada Vegetariana 169 Kč
Alergeny směrnice EU (+)

Zajištění informovanosti našich zákazníků o alergenech obsažených v našich potravinách (dle směrnic EU č.1169/2011 čl. 21 a směrnice 2000/13)

  1. 1) Seznam alergenů, o kterých zákazník musí být informován, je umístněn na viditelném místě. Seznam alergenů musí být vždy předložen zákazníkovi na jeho vyžádání.
  2. 2) Jednotlivé skupiny sledovaných alergenů jsou očíslovány, a to od 1 do 14.
  3. 3) Na jídelník lístku, který je k dispozici u obsluhy a vstupu do provozovny, jsou čísly uvedeny za názvy jednotlivých pokrmů skupiny alergenů v pokrmu obsažené, a to dle zveřejněného seznamu.
  4. 4) Informovanost zákazníka o obsažených alergenech našich pokrmech je zajištěna následujícími třemi způsoby:
    • zákazník získá informaci o alergenech obsažených v našich pokrmech z jídelního lístku a seznamu alergenů umístněného u vstupu do naší provozovny
    • zákazník získá informaci o alergenech obsažených v našich pokrmech z jídelního lístku a seznamu alergenů na vyžádání poskytnutého obsluhou
    • zákazník získá informaci o alergenech obsažených v našich pokrmech dle jídelního lístku a seznamu alergenů od naší obsluhy
    • zákazník získá informaci o alergenech obsažených v našich pokrmech z jídelního lístku a seznamu alergenů na našich internetových stránkách, a to od 20.12.2014
  5. 5) Všechny způsoby informovanosti zákazníka musí být k dispozici zákazníkovi souběžně a zákazník si sám zvolí způsob, kterým chce být informován.
 
Seznam alergenů (+)

seznam alergenů

 

RedRat NOVINKA

Nové stylové prostírání pro každého (A3 si můžete stáhnout zde» (230 kB) nebo navštivte naši restauraci, kde je prostírání k dispozici.

 

RED RAT Steak Republic

kromě mexických specialit a steaků z pravého argentinského a uruquajského masa také nabízí denní menu.
Šumperk – Ulice 8. května 911/18
(u zdravotnických potřeb) TYLOVÁ TEXMEX RESTAURACE

Rezervujte si MÍSTA

Originální soukromé i podnikové večírky, narozeniny, svatby v příjemném prostředí první mexické restauraci v Šumperku.Informace a rezervace na mobilu: 774 446 842, e-mail:
redrat@redrat.cz