jídelní lístek

předkrmy | polévky a saláty | steaky hovězí | steaky kuřecí, vepřové | přílohy | fajitas, parilla zapata, ryby | La cocina mexicana | omáčky, doplňky | dezerty |

  ENTREMESES – PŘEDKRMY:
250 g Elote alergeny číslo: (1, 7)
(grilovaný kukuricný klas s bylinkovým máslem)
29 Kč
170 g Onion Ring alergeny číslo: (1, 7)
(smažená cibulová kolečka v těstíčku se zakysanou
smetanou a chilli omáčkou)
59 Kč
200 g Ciruela
(sušené švestky plněné papričkami jalapeňos
pečené ve špekovém kabátku se salátkem)
69 Kč
100 g Carpaccio alergeny číslo: ( 7)
(jemně nařezaná svíčková, olivový olej, parmazán,
pepř, balsamico dresing)
120 Kč
  TOTOPOS-CHIPS:
200 g Chips s výběrem omáčky alergeny číslo: (1, 7)
(kukuřičné tortila chipsy se salsou nebo zakysanou
smetanou nebo BBQ nebo Quacamole)
59 Kč
450 g Nachos alergeny číslo: (1, 7)
(kukuřičné tortila chipsy zapečené se sýrem, se salsou,
zakysanou smetanou, Quacamole, BBQ omáčkou)
109 Kč
320 g Totopos Pizza alergeny číslo: (1, 7)
(kukuřičné tortila chipsy zapečené s Chilli
Con Carne a se sýrem)
129 Kč
Alergeny směrnice EU (+)

Zajištění informovanosti našich zákazníků o alergenech obsažených v našich potravinách (dle směrnic EU č.1169/2011 čl. 21 a směrnice 2000/13)

  1. 1) Seznam alergenů, o kterých zákazník musí být informován, je umístněn na viditelném místě. Seznam alergenů musí být vždy předložen zákazníkovi na jeho vyžádání.
  2. 2) Jednotlivé skupiny sledovaných alergenů jsou očíslovány, a to od 1 do 14.
  3. 3) Na jídelník lístku, který je k dispozici u obsluhy a vstupu do provozovny, jsou čísly uvedeny za názvy jednotlivých pokrmů skupiny alergenů v pokrmu obsažené, a to dle zveřejněného seznamu.
  4. 4) Informovanost zákazníka o obsažených alergenech našich pokrmech je zajištěna následujícími třemi způsoby:
    • zákazník získá informaci o alergenech obsažených v našich pokrmech z jídelního lístku a seznamu alergenů umístněného u vstupu do naší provozovny
    • zákazník získá informaci o alergenech obsažených v našich pokrmech z jídelního lístku a seznamu alergenů na vyžádání poskytnutého obsluhou
    • zákazník získá informaci o alergenech obsažených v našich pokrmech dle jídelního lístku a seznamu alergenů od naší obsluhy
    • zákazník získá informaci o alergenech obsažených v našich pokrmech z jídelního lístku a seznamu alergenů na našich internetových stránkách, a to od 20.12.2014
  5. 5) Všechny způsoby informovanosti zákazníka musí být k dispozici zákazníkovi souběžně a zákazník si sám zvolí způsob, kterým chce být informován.
 
Seznam alergenů (+)

seznam alergenů

 

RedRat Akce 2015

Více v sekci AKCE

Nové stylové prostírání pro každého (A3 si můžete stáhnout zde» (230 kB) nebo navštivte naši restauraci, kde je prostírání k dispozici.

 

RED RAT Steak Republic

kromě mexických specialit a steaků z pravého argentinského a uruquajského masa také nabízí denní menu.
Šumperk – Ulice 8. května 911/18
(u zdravotnických potřeb) TYLOVÁ TEXMEX RESTAURACE

Rezervujte si MÍSTA

Originální soukromé i podnikové večírky, narozeniny, svatby v příjemném prostředí první mexické restauraci v Šumperku.Informace a rezervace na mobilu: 774 446 842, e-mail:
redrat@redrat.cz