jídelní lístek

předkrmy a chips | polévky a saláty | steaky hovězí | steaky kuřecí, vepřové | přílohy | fajitas, parilla zapata, ryby | La cocina mexicana | omáčky, doplňky | dezerty |

Topos
  LA COCINA MEXICANA:
400 g Ostré mexické fazole se slaninou a salsou
alergeny číslo: (1)
85 Kč
350 g Chilli con Carne alergeny číslo: (1, 7)
(mleté maso, fazole, rajčata, paprika, chilli, pečivo)
125 Kč
350 g Chilli con Queso alergeny číslo: (1, 7)
(mleté maso, chedarr, rajčata, jalapeňos, fazole
a pečivo)
130 Kč
370 g Tacos con Pollo alergeny číslo: (7)
(kukuřičné tortily plněné kuřecím masem, paprikou)
135 Kč
370 g Tacos el Diablo alergeny číslo: (7)
(vepřové panenské nudličky, cibule, paprika, salsa , sýr, jalapeňa, zakysaná smetana)
135 Kč
370 g Tacos con Chilli con Carne alergeny číslo: (7)
(kukuřičné tortily plněné Chilli con Carne,
cibulí, zapečeným sýrem, zakysanou smetanou
a salsou)
135 Kč
250 g Buffalo Wings alergeny číslo: (7)
(marinovaná kuřecí křidélka, hranolky, BBQ salátek)
125 Kč
420 g Burito don Chile alergeny číslo: (1, 7)
(pšeničná tortila plněná Chilli con Carne)
135 Kč
420 g MOLE el Paso alergeny číslo: (5, 7, 8, 11)
(kukuřičné steak 150 g s čokoládovým chlli přelivem, jasmínová rýže se salátkem)
140 Kč
420 g Burito don Franco alergeny číslo: (1, 7)
(pšeničná tortila plněná hovězím masem)
155 Kč
420 g Burito de Pollo alergeny číslo: (1, 7)
(kukuřičné tortily plněné směsí kuřecích prsou,
salsy, sýru a smetany, salátek)
179 Kč
420 g Don Pancho Estacado alergeny číslo: (8)
(řezy ze svíčkové -150 g,brokolice, mandle,
cibule, paprika, salátek, jasmínová rýže)
219 Kč
400 g Papa De La Hoya alergeny číslo: (7)
(zeleninka a brambory zapečené s vepřovým
a kuřecím masem, smetana, a to vše v krému
z lesních lišek, salátek)
155 Kč
Alergeny směrnice EU (+)

Zajištění informovanosti našich zákazníků o alergenech obsažených v našich potravinách (dle směrnic EU č.1169/2011 čl. 21 a směrnice 2000/13)

  1. 1) Seznam alergenů, o kterých zákazník musí být informován, je umístněn na viditelném místě. Seznam alergenů musí být vždy předložen zákazníkovi na jeho vyžádání.
  2. 2) Jednotlivé skupiny sledovaných alergenů jsou očíslovány, a to od 1 do 14.
  3. 3) Na jídelník lístku, který je k dispozici u obsluhy a vstupu do provozovny, jsou čísly uvedeny za názvy jednotlivých pokrmů skupiny alergenů v pokrmu obsažené, a to dle zveřejněného seznamu.
  4. 4) Informovanost zákazníka o obsažených alergenech našich pokrmech je zajištěna následujícími třemi způsoby:
    • zákazník získá informaci o alergenech obsažených v našich pokrmech z jídelního lístku a seznamu alergenů umístněného u vstupu do naší provozovny
    • zákazník získá informaci o alergenech obsažených v našich pokrmech z jídelního lístku a seznamu alergenů na vyžádání poskytnutého obsluhou
    • zákazník získá informaci o alergenech obsažených v našich pokrmech dle jídelního lístku a seznamu alergenů od naší obsluhy
    • zákazník získá informaci o alergenech obsažených v našich pokrmech z jídelního lístku a seznamu alergenů na našich internetových stránkách, a to od 20.12.2014
  5. 5) Všechny způsoby informovanosti zákazníka musí být k dispozici zákazníkovi souběžně a zákazník si sám zvolí způsob, kterým chce být informován.
 
Seznam alergenů (+)

seznam alergenů

 

RedRat NOVINKA

Nové stylové prostírání pro každého (A3 si můžete stáhnout zde» (230 kB) nebo navštivte naši restauraci, kde je prostírání k dispozici.

 

RED RAT Steak Republic

kromě mexických specialit a steaků z pravého argentinského a uruquajského masa také nabízí denní menu.
Šumperk – Ulice 8. května 911/18
(u zdravotnických potřeb) TYLOVÁ TEXMEX RESTAURACE

Rezervujte si MÍSTA

Originální soukromé i podnikové večírky, narozeniny, svatby v příjemném prostředí první mexické restauraci v Šumperku.Informace a rezervace na mobilu: 774 446 842, e-mail:
redrat@redrat.cz